Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Vertailut

Talviauto 2014

Talvivertailuun osallistuu tänä vuonna viisitoista autoa. Ne kilpailevat paitsi keskinäisestä paremmuudesta, myös ennen kaikkea yhteistä tunteetonta vihollista vastaan. Suomen talvi voi olla äärettömän kaunis mutta myös silmittömän julma. 
Paras draama ikinä!

» Lue lisää

29.1.2014 10:23

Talviauto 2014

Tekniikan Maailman talvivertailu tehdään Lapissa enimmäkseen kuun tai keinovalon loisteessa ja pakkasen paukkeessa. Auto on näissä olosuhteissa mitä kutsuvin turvapaikka. TM:n numerossa 4/14 (12.2.2014) selviää, mikä on kaikkein kutsuvin, mutta tutustutaanpa kilpailijoihin jo hieman etukäteen.

» Lue lisää

2.1.2014 14:16

Automaattivaihteiset farmariautot

Merkki, malli ja sopiva koko ovat auton valinnassa vaikea yhtälö. Vertailimme kuutta suosikkifarmaria, ja testasimme miten ne toimivat arkisessa ajossa.

» Lue lisää

7.10.2013 13:20

Pienet premiumautot

Jokaisen vertailuumme osallistuneen auton valmistaja on pyrkinyt suunnittelemaan auton, joka saavuttaisi viiden tähden arvoluokituksen. Aivan niin hyvään tulokseen eivät kaikki yltäneet, mutta jokainen oli jollakin vertailun osa-alueella joukon paras.

» Lue lisää

29.8.2013 10:43

Pienet katumaasturit

TM vertailu: Pienet katumaasturit

Vertailun katumaastureita yhdistää se, etteivät ne ole nelivetoisia.

» Lue lisää

19.6.2013 09:00

Ylemmän pikkuluokan viisioviset

Pienten autojen ylempi sarja on lopullisesti ottanut koossa kiinni kymmenen vuoden takaiset alemman keskiluokan autot. Teinit ovat kasvaneet täysimittaisiksi, ja aikuistumisesta näkyy merkkejä muillakin osa-alueilla.

» Lue lisää

7.6.2013 08:39

Huoltokorjaamot

Vertailu: Huoltokorjaamot

Autoaan voi huollattaa takuun säilyttäen muuallakin kuin merkkiliikkeessä, kunhan sen tekee autonvalmistajan huolto-ohjelmaa noudattaen. Selvitimme kahden auton voimin, tehdäänkö merkeistä riippumattomissa korjaamoissa huollot noudattaen autonvalmistajien ohjeita.

» Lue lisää

15.5.2013 09:21

Katumaasturit

Viime talven runsaslumisuus ja sitä seurannut liikennekaaos pysäytti jälleen monet autoilijat pohtimaan autovalintaansa. Parhaiten talven haastavissa olosuhteissa selviäisi nelivetoisella katumaasturilla.

» Lue lisää

13.2.2013 08:45

Talviauto 2013

TM vertailu: Talviauto 2013

Talvi on taas näyttänyt kyntensä lähes koko maassa, ja korkeimmat kinokset on mitattu hetkittäin Kehä III:n sisäpuolella. Etelän talvi osaa kuitenkin olla ailahteleva, joten suuntasimme etsimään sydäntalvea pohjoisemmalle kehälle. Talviauto löytyi tänäkin vuonna Napapiirin sisäpuolelta.

» Lue lisää

7.1.2013 14:24

Premium-luokan pikkufarmarit

Vertailu: Premium-luokan pikkufarmarit

Premium-luokan autot herättävät aina suuria tunteita, puolesta ja vastaan. Otimme selvää, mikä niissä on hienoa ja mikä huonoa.

» Lue lisää

16.11.2012 13:41

Perhefarmarit

Vertailu: Perhefarmarit

Perhefarmareiden markkinoilla pakka sekoittuu, kun mukaan tulee kolme uutta mallia Koreasta.

» Lue lisää

17.10.2012 09:51

Viisioviset pikkuautot litran moottorilla

TM vertailu: Viisioviset pikkuautot litran moottorilla

Litramoottorinen kauppakassi kuljettaa torimansikat näppärästi kotiin. Vertailuryhmän viisikko kuitenkin osoittaa, että niillä voi tehdä muutakin.

» Lue lisää

18.9.2012 11:01

Seitsenpaikkaiset tila-autot

TM parivertailu: Seitsenpaikkaiset tila-autot

Olympialaiset ovat takanapäin, mutta näillä sivuilla kilvoittelu jatkuu. Tällä kertaa viivalla ovat omien ja naapurin lasten kuljetukseen soveltuvien tila-autojen tuoreimmat tapaukset.

» Lue lisää

1.8.2012 09:00

Urheiluautot - SCANDINAVIAN SPORTS CAR OF THE YEAR 2012

Kisoihin on usein kova karsinta, mutta tällä kertaa kasasimme joukkueen pääasiassa ensikertalaisista. Mukaan mahtui myös muutama konkari, joille kisat ovat rutiinia, mutta niiltä vaadittiin riittävää uudistumista kisapaikan saavuttamiseksi.

» Lue lisää

14.6.2012 10:25

Isomman keskiluokan perheautot

TM vertailu: Isomman keskiluokan perheautot

Keskiluokka on osuva nimitys vain autojen kokoa määriteltäessä. Sen sijaan kilpailu on tässä luokassa keskinkertaista kovempaa ja autoilla ajetaan keskimäärästä enemmän. Myös vertailuryhmämme on keskivertoa suurempi.

» Lue lisää

16.5.2012 10:35

Pienet premium-katumaasturit

TM vertailu: Pienet premium-katumaasturit

Pieniä premium-katumaastureita on aikaisemmin edustanut lähes yksin BMX X1. Viime vuonna sen reviirille astui kaksi uutta kilpailijaa. Otimme vertailuun tulokkaat, jotka haastavat konkarin.

» Lue lisää

2.1.2012 09:24

Isot perhefarmarit

TM vertailu: Isot perhefarmarit

Isot farmariautot ovat perheen ykkösautoja, ja vuodessa kertyy paljon kilometrejä. Ajettavuuden ja tilojen pitäisi siis olla ykkösluokkaa, eikä pieni kulutuskaan olisi pahitteeksi. Mikä autoista sopii parhaiten tähän yhtälöön?

» Lue lisää

7.11.2011 12:25

Öljynsuodattimet

TM vertailu: Öljynsuodattimet

Auton moottoriin ei sen eliniän aikana juurikaan tarvitse kajota. Kunhan huollot muistaa tehdä ajallaan, sen mekaaninen toiminta on taattu. Öljynsuodattimen laatu on kuitenkin yksi riskitekijä. Selvitimme, onko markkinoilla olevissa öljynsuodattimissa ominaisuuksia, jotka voivat lyhentää moottorin elinikää.

» Lue lisää

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto