Kirjaudu - Tekniikanmaailma.fi

  Kirjautumisen edut

  Kirjautuneena voit osallistua sivustolla käytäviin keskusteluihin. Mikäli Tekniikan Maailman kesto- tai digitilauksesi on voimassa, kirjautuneena pääset muun muassa lukemaan digilehteä ja sivuston maksullisia testi- ja vertailujuttuja sekä saat käyttöösi laajan lehtiarkiston.

  Kommentointiohjeet

  Näin tilaat

  Tekniikan Maailman voi tilata paperiversion lisäksi digitaalisessa muodossa. Tutustu tästä tarkemmin tilausvaihtoehtoihin.

  Kirjautumisohjeet

  Jos olet kestotilaaja, kirjaudu käyttäen sähköpostiosoitetta ja asiakasnumeroa. Asiakasnumeron löydät laskusta tai lehden takakannesta. Kirjoita asiakasnumerosi ilman etunollia ja kirjaimia. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä tai ostanut irtonumeroita, voit kirjautua sähköpostilla ja salasanalla. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

  Tarvitsetko apua?

  Asiakaspalvelu
  Puhelin (09) 156 6227
  Avoinna ma–pe 8–17
  [email protected]


  Palaute tai juttuvinkki

  Voit antaa toimitukselle palautetta tai lähettää juttuvinkin alla olevalla lomakkeella.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kirjauduit palveluun rekisteröityneenä käyttäjänä. Voit osallistua keskusteluihin ja lukea palvelun maksuttoman sisällön. Tilaamalla saat käyttöösi koko digipalvelun.

HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva Tekniikan Maailman tilaus, niin kirjaudu asiakasnumerolla ja sähköpostiosoitteella. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja päivitämme asiakastietosi.

Voit myös tilata palvelun käyttöösi tästä.