Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Muut


Samsung GT-S8500

SAMSUNG GT-S8500 Wave -puhelimessa keskeisessä osassa on uusi Samsungin oma älypuhelimille suunnattu käyttöjärjestelmä Bada.

Waven teknisiin hienouksiin kuuluu muun muassa super amoled -näyttö ja kännykkämarkkinoiden nopein yhden gigahertsin suoritin. Laite pitää sisällään maailman ensimmäisenä myös langattoman bluetooth 3.0 -yhteyden. Sen tiedonsiirtonopeus on jopa 24 megabittiä sekunnissa - kahdeksan kertaa nopeampi kuin tähänastinen bluetooth 2.0.

Samsungissa on viiden megapikselin kamera, led-kuvausvalo sekä geotaggaus. Laite tallentaa ja toistaa myös hd-laatuista videokuvaa. Samsungista tekee persoonallisen uusi TouchWiz 3.0 -käyttöliittymä, jolla puhelimeen voi luoda haluamiaan oikoteitä, näyttönäkymiä tai valikkoja.

Samsungin erikoisuuksiin kuuluu myös uusi Social Hub -palvelu, joka kokoaa tiedot tietyn henkilön kanssa lähetetyistä viesteistä, soitetuista puheluista, chat-keskusteluista ja muista toiminnoista. Wave tukee myös moniajoa, joten siinä voi pitää useita ohjelmia samanaikaisesti käynnissä, kuten esimerkiksi surffata netissä ja samalla kuunnella musiikkia.

Samsung GT-S8500 Wave -puhelin on kaupoissa keväällä. Laitteen hintaluokka on noin 550 euroa.

Lähetä linkki kaverille Lähetä linkki kaverille

Juttua on kommentoitu 5 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot