Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

7.10.2009 14:29

Aro-Yhtymä aloittaa Fiatin maahantuonnin

Aro-Yhtymä -konsernin AutoFennica Oy laajentaa toimintaansa Fiatin, Alfa Romeon ja Lancian maahantuonnilla.

Tuore sopimus laajentaa merkittävästi jo entuudestaan Chrysleria, Dodgea ja Jeepiä maahantuovan Aro-Yhtymän tarjontaa. Valikoimiin tulee entistä enemmän perhe- ja urheiluautoja sekä lisäksi pieniä kaupunkiautoja, joita ei aiemmin ole mallistossa ollut. Maahantuontisopimukseen kuuluvat myös Fiat-pakettiautot. Fiatin ja Alfa Romeon maahantuonti aloitetaan välittömästi ja Lancian myöhemmin.

Aron maahantuontiyhtiö AutoFennica on jo käynnistänyt maanlaajuisen palveluverkoston luomisen uusille merkeille. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni jälleenmyyjä edustaisi sekä Chrysleria että Fiatia valmistajien kesällä muodostaman allianssin takia. Ensimmäisenä jälleenmyyjänä ja valtuutettuna huoltona aloittaa Aro-Yhtymään kuuluva Autokeskus Oy seitsemässä toimipisteessään Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Raisiossa. Autokeskus aloittaa Fiatin, Alfa Romeon ja Lancian vauriokorjaukset lokakuun lopussa ja muun huoltotoiminnan marraskuussa.

AutoFennica on avannut Fiat- Alfa Romeo- ja Lancia-omistajille ympärivuorokautisen puhelinpalvelun, josta saa vastauksia muun muassa takuuhuoltoja tai verkostoa koskeviin kysymyksiin. Fiat-infon numero on 0200 12100. Osoitteeseen www.aro.fi päivitetään tietoa verkoston rakentumisesta.

Fiatin uuden maahantuojan ensimmäinen uutuuslanseeraus on Punto Evo, joka esiteltiin kansainväliselle lehdistölle mahtipontisesti Italian puolustusvoimien lentotukialuksella. Ensimmäiset Fiat Punto Evot on jo tilattu Suomeen ja ne luovutetaan asiakkaille vielä ennen vuoden vaihdetta.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot