Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

9.3.2010 15:14

Citroën C3 tuli Suomeen

Toisen sukupolven Citroën C3 on kasvanut monella tavoin.

Pikkuautot eivät ole enää sitä mitä ennen, vaan ne peittoavat monilla ominaisuuksillaan luokkaa ja jopa paria suuremmat autot. Uuden Citroën C3:n varusteluettelo on varsinkin Exclusive-tasolla sellainen, että vielä kymmenen vuotta sitten edustusautojenkin omistajat vain uneksivat vastaavista.

Uuden Citroën C3:n myynti alkaa Suomessa 20.3. jolloin heti saatavilla on Comfort VTi 95 ja Exclusive joko tuolla tai VTi 120 moottorilla. Huhtikuussa ovat Suomessa myös 1.4i Comofrt ja HDi 90 moottorilla varustetut versiot. Hinnat alkavat 1,4i Attractionin 14 989 eurosta, mutta tuo malli on saatavana vain tilauksesta. Confort varustelu, joka tuo mukanaan mm. ilmastoinnin, nostaa hintaa vajaalla tonnilla. Loikka Exclusive-tasolla keventää lompakkoa noin kahdella tuhannella eurolla. Moottorin tehon nosto 54 kW:stä 70 kW:hen (VTi 95) maksaa hivenen yli tuhat euroa ja porras 88 kW:hen kustantaa noin 1 300 euroa.

Citroën C3 HDi 90 Confort maksaa puolestaan 18 974 euroa. Se on yksi markkinoiden taloudellisimmista ja vähäpäästöisimmistä malleista, sillä CO2-päästöt ovat vain 99 g/km. Dieselmallisto kasvaa toukokuussa, kun HDi 70 -moottorilla varustetut C3:t tulevat tänne.

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 25 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto