Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

20.6.2012 07:59

Hyundai aloitti i30 farmarin ennakkomyynnin

Suosituimman Hyundai-mallin valikoima kasvaa farmarikorilla ja Style-varustetasolla.

Tsekissä, Nosovicen tehtaalla on vastikään alkanut Hyundain i30:n uusimman korimallin eli farmarin valmistus. Maaliskuussa Geneven autonäyttelyssä ensi kerran nähty i30 Wagon on 185 mm viisiovista sisartaan pidempi ja korin kokonaispituus lähenteleekin 4,5 metriä. Lisäpituus on käytetty tavaratilaan, jota on normaalisti 528 litraa ja se laajenee 1 642 litran vetoiseksi.

Tekniikka on sama kuin Hatcbackissa eli konepellin alle voi valita 1,4- tai 1,6-litraisen bensiini- tai dieselmoottorin. Käsivalintaisen vaihteiston kanssa pakettiin kuuluu sammutusautomatiikka ja päästöt ovat pienimmillään i30 Wagon 1,6 CRDi:ssä 110 g/km. Suurempien 1,6-litraisten moottorien kanssa saa automaattivaihteiston. Farmarimallit ovat pääosin 1 600 euroa viisiovisia kalliimpia (Style-varustein 1 200 €).

Farmarimallin ennakkomyynnin alkaessa tuli tarjolle Style-varustelu, joka on viisiovisissa 3 500 ja Wagoneissa 3 100 euroa Comfortia kalliimpi. Melko suurelle summalle rahaa saa paljon vastinetta, sillä Style tuo mukanaan 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, älyavaimen, sähköllä säädettävän kuljettajan istuimen, sähköisen käsijarrun, pysäköintitutkan eteen ja taakse, automaattisen kaksialueilmastoinnin, sadetunnistimen ja paljon muuta.

Samalla kun uudet i30-versiot ovat tulleet myyntiin, on ix20-mallien hintoja korotettu sadalla eurolla. Nyt hinnat alkavat 19 490 eurosta.

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot