Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

4.8.2012 13:58

Ratkaisu Ouninpohjassa

Parin tunnin kuluttua rallikaravaani on legendaarisella Ouninpohjan pikiksellä, missä ratkaistaan tänä vuonna Suomen MM-rallin voitto.

Kisan aattona Jari-Matti Latvala toivoi kilpailun ratkeavan ennen kahta viimeistä erikoiskoetta, jona toimii kahteen kertaan ajettava 33,01 kilometrin pituinen Ouninpohja. Ennen loppurutistusta johdossa on Sebastien Loeb vajaat kymmenen sekuntia ennen Mikko Hirvosta ja 25 sekuntia ennen kolmantena olevaa Jari-Matti Latvalaa.

Tunnelma Ouninpohjassa oli jo puolilta päivin korkealla bändin soittaessa ja katsojien jammaillessa Kakariston risteyksessä. Aiempien vuosien tyyliin pelloilla on satoja matkailuautoja, joista osassa on yövytty ennen rallin huippuhetkiä.

Katsojia odotetaan pikataipaleen varrelle kymmeniä tuhansia, joista suuri osa on Kakariston risteyksessä. Siellä on myös useita VIP-telttoja, joihin kutsuvieraat sijoittuvat ralliajajien suorituksia ihailemaan. Kaikkein tärkeimmät ja kiireisimmät vieraat välttävät teiden ruuhkat saapumalla paikalle helikopterilla.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot