Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

6.8.2012 12:17

Skoda Citigo heittää myrskyvaroituksen

Miniautojen markkinoilla alkaa Suomessa uusjako, kun Skoda Citigon myynti alkaa toden teolla.

Skoda toi pienimmän mallinsa Suomeen vähän kuin varkain antamalla ensimmäiset yksilöt autovuokraamokäyttöön. Niitä on rekisteröity jopa enemmän kuin Volkswagenin vastaavaa Up-mallia. Syykin selvisi, kun auton hinnat tulivat julkisuuteen. Citigolle on annettu hyvin aggressiiviset hinnat.

Mallistossa on todellinen karvalakkimalli, 11 261 euron hintainen Citigo 1,0 60 Active, jossa ei ole sen enempää ilmastointia kuin sähköikkunoita tai keskuslukitusta. Hinnastossa on sellainen jippo, että autoveroineen vähän yli 400 euron hintainen Comfort-paketti on lisävaruste kaikkiin Citigo-versioihin. Ja vasta tuon paketin myötä tulee ilmastointi (ja sisäilmasuodatin sekä 4 lisäkaiutinta).

Luultavasti kaikki Suomeen tuotavat Skoda Citigot on tilattu tuolla paketilla, joten todellinen alkaen hinta on 11 672 euroa. Vajaan tuhannen euron lisäpanostuksella saa Ambitionin, joka tuo mukanaan mm. sähköikkunat, kauko-ohjattavan keskuslukituksen ja jaetun takaistuimen selkänojan.

Reilut 600 euroa lisää ja valittavana on 55 kW:n tehoinen moottori tai Elegance-varustus, jolloin alla on kevytmetallivanteet. Elegancessa etusumuvalot helpottavat näkemistä ja pysäköintitutka takana parkkeeraamista.

Kallein versio on vain tehokkaamman moottorin kanssa saatava Dynamic, jolloin alusta on urheilullisempi ja pyörät kasvavat 15-tuumaisiksi. Dynamicin hinta Comfort-paketilla on 14 768 euroa. Takaovet maksavat kaikkiin versioihin vähän yli 500 euroa.

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 11 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot