Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

27.6.2012 16:00

TagAZilta uusi edullinen malli

Luultavasti elokuun lopussa Moskovan autonäyttelyssä nähdään TagAZin uusi henkilöauto, joka on varsin persoonallisen näköinen.

Koodinimellä PS511 kulkenut uusi malli on ollut kehitteillä jo jonkin aikaa, ja nyt se on saanut virallisen nimen Aquila, joka on latinaa ja tarkoittaa kotkaa. Muodot ovat menevät ja persoonalliset, minkä lisäksi valmistaja lupaa uutuudelleen halvan hinnan ja hyvän varustelun. Moottorina on 1,6-litrainen, mutta sen enempää ei tekniikasta vielä kerrota.

Sitä vastoin auton varustelusta on enemmän tietoa ja jo perusmallissa on mm. lukkiutumattomat jarrut, etuturvatyynyt, ilmastointilaite, sähkökäyttöiset ikkunannostimet, säädettävät sekä lämmitettävät peilit ja istuinlämmitys edessä. Myös lähtöhinta on jo paljastettu, ja se on auton ulkonäköön nähden alhainen vajaat 10 000 euroa (Venäjällä).

Tänä vuonna on tarkoitus toimittaa asiakkaille 1 500 Aquilaa, mutta ensi vuoden myyntitavoitetta ei ole vielä kerrottu. Ensi vuonna on tulossa kuitenkin kaksiovinen 2,0-litraisella moottorilla varustettu urheilullisempi versio.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 1 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto