Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

18.6.2012 08:07

Tältä näyttää uusi Seat Toledo

Syyskuun lopulla Pariisin autonäyttelyssä esitellään Seat Toledo, joka on Skoda Rapidin kaksoissisar.

Volkswagen-konserni on pyrkinyt antamaan merkeilleen täysin oman identiteetin, mutta tällä kertaa Seat Toledo ja Skoda Rapid ovat hyvin pitkälti samanlaisia. Niissä käytetään perusrakennetta, jossa akseliväli on 2,6 metriä ja sille asennetun korin pituus on 4,48 metriä.

Uuden Toledon muodot ovat lähes täsmälleen samat kuin viime maaliskuussa Genevessä esitellyssä konseptissa. Vain joitain yksityiskohtia on ”kesytetty” eli autoon on vaihdettu pienemmät pyörät ja alhaalta litistetty ohjauspyörä on tehnyt tietä tavalliselle.

Moottorivalikoima on Euroopassa laaja, sillä saataville tulee neljä bensiinillä toimivaa ja kaksi dieseliä. Perusmallissa on 1,2-litrainen kolmesylinterinen moottori, jonka saa 55 tai 63 kW tehoisena. Väkevämpinä vaihtoehtoina ovat ahdetut 1,2 TSI (77 kW) ja 1,4 TSI (90 kW). Dieselmoottoriksi tarjotaan 1,6-litrainen TDI joko 66 tai 77 kW tehoisena. Vaihteistoksi voi valita käsivalintaisen tai DSG-kaksoiskytkinvaihteiston.

Skoda Rapidin tapaan myös Seat Toledo esiteltäneen yleisölle syksyllä Pariisin autonäyttelyssä ja myynti alkaa pian sen jälkeen.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 4 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto