Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

17.8.2012 11:46

Uusi Audi A3 nyt myynnissä – alkaen 25 892 euroa

Kolmiovinen Audi A3 rynnistää Suomeen aluksi kolmella moottorivaihtoehdolla, mutta mallisto laajenee nopeasti syksyn mittaan.

Ehdimme jo varkain julkistaa Audi A3:n hinnat viikko sitten, mutta kyseessä olivat ainoastaan jälleenmyyjille tulleet erikoisvarustellut esittelymallit. Nyt on julkistettu virallinen hinnasto ja 1,4 TFSI:n (90 kW ja 120 g/km)) hinnat alkavat 25 982 eurosta. Suurin osa ostajista päätynee noin tuhat euroa kalliimpaan Business-varusteluun, jossa saa ksenon-ajovalot ja LED-huomiovalot, Bluetoothin, vakionopeussäätimen, paremman radion ja nahkaratin.

Dieselmoottoreita on ensi alkuun tarjolla kaksi vaihtoehtoa. Niistä pienemmän, 26 942 euroa maksavan 1,6 TDI:n (77 kW) CO2-päästöt jäävät juuri alle sadan gramman rajan. Eikä uudella 2,0-litraisella TDI-moottorilla (110 kW) varustettu ole paljoa pahempi, sillä sen viralliset hiilidioksidipäästöt ovat 106 g/km. Alkaen hinta A3:lle tällä moottorilla varustettuna on 30 233 euroa.

Toistaiseksi myynnissä on siis vasta kolmeovinen korimalli, sillä viisiovinen Sportback on esittelyvuorossa syyskuun lopussa Pariisin autonäyttelyssä. Vaikka uuden A3:n ulkonäössä ei ole radikaaleja muutoksia, on se täysin uusi malli tuoden ensimmäisenä markkinoille Volkswagen-konsernin vallankumouksellisen perusrakenteen.

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 45 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot