Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

27.6.2012 10:09

Denon AVR-3313 sisältää peräti kolme hdmi-lähtöä

Denon AVR-3313

Monipuolisimmissa kotiteatterin viritinvahvistimissa on tähän mennessä nähty kaksi rinnakkaista hdmi-lähtöä. Niistä kuvan saa television ohella esimerkiksi projektoriin. Denon AVR-3313:ssa vielä kolmas hdmi-lähtö, joka mahdollistaa kuvan ja äänen välittämisen esimerkiksi toiseen huoneeseen.

Seitsemästä hdmi-tulosta on yksi niistä sijaitsee etulevystä avautuvan luukun takana. Analogiset ja digitaaliset videosignaalit pystytään muuntamaan jopa 4k-tarkkuudelle (3840 x 2160 pistettä).

Takana on kohtuumäärä myös perinteisiä kuva- ja ääniliitäntöjä, kuten 2 komponenttituloa, 5 videotuloa, 5 linjatuloa, levysoitinliitäntä, seitsemän kanavan linjalähdöt, 2 optista ja 2 koaksiaalista digitaalituloa, 12 voltin jänniteliipaisu, rs-232 sekä tietenkin ethernet-verkkoliitin. Digitaalisen Denon Link HD -liitännän kerrotaan siirtävän äänen ilman jitter-säröä esimerkiksi Denonin tulevista blu-ray-soittimista.

Verkosta voi kuunnella musiikkia esimerkiksi nas-levyltä, pc:stä tai Applen AirPlay-tekniikan avulla. Usb-liittimeen on mahdollista kytkeä myös iPod-, iPhone- tai iPad-soitin

Vahvistimen tehoksi luvataan 7 x 165 wattia. Pääteasteet toimivat itsenäisinä monoblokkeina, ja ne valmistetaan erilliskomponenteista. Kaiutinjärjestelmä säädetään Audyssey MultEQ XT -tekniikalla. Laitteen etulevy on alumiinia.

Denon AVR-3313 tulee kauppoihin heinäkuussa alle 1350 euron hintaan. Väriksi voi valita mustan tai hopean. Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Denon AVR-3313 hopea

Denon AVR-3313 takaa

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot