Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

8.7.2012 14:06

AirPlay, iPhone-ohjaus ja nettiradio alle 500 euron mikrosarjaan

Pioneer X-HM71

Pioneer X-HM71:n AirPlay-ominaisuus mahdollistaa musiikin kuuntelun langattomasti iPod-, iPhone- ja iPad-soittimista sekä iTunes-ohjelmalla varustetuista tietokoneista. Sarjaa pystyy lisäksi ohjaaman Applen iOS-laitteisiin ladattavalla ohjelmalla.

AirPlay-toiston ohella iPod- ja iPhone-soitinta voi kuunnella telakan kautta. Applen iPad kytkeytyy puolestaan etulevyn usb-liittimeen. Telakka- ja usb-liitin kuljettavat äänen vahvistimeen digitaalisesti ja lataavat samalla soittimien akkuja.

Usb-liitäntä sekä cd-soitin toistavat mp3- ja wma-tiedostoja. Soitin kelpuuttaa cd-, cd-r- ja cd-rw-levyt.

Ula- ja am-virittimen muistiin voi tallentaa 40 asemaa. Perinteisten radiotaajuuksien lisäksi tarjolla on tuhansia internetin radioasemia.

Alle 600 euron hintainen rinnakkaismalli X-HM81 toistaa musiikkia myös kotiverkon dlna-palvelimelta ja bluetooth-yhteyden kautta. Bluetooth vaatii lisävarusteena hankittavan sovittimen AS-BT200.

Digitaalisen vahvistimen tehoksi luvataan 2 x 50 wattia. Vahvistin syöttää sarjaan kuuluvia 2-tie-refleksikaiuttimia, joita voi täydentää vahvistimen linjalähtöön kytkettävällä aktiivisella subwooferilla.

Basso- ja diskanttisäätimien lisäksi Pioneer X-HM71 tarjoaa kytkettävän bassokorostuksen sekä kuusi musiikin mukaan nimettyä äänensävyn asetusta.

Pioneer X-HM71 tulee kauppoihin elokuussa alle 500 euron hintaan. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen. Rinnakkaismallin X-HM81 voi ostaa omakseen syyskuussa alle 600 eurolla.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot