Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

26.6.2012 16:38

Ajettua: Chevrolet Cruze Wagon

Chevrolet Cruze on noussut merkin suosituimmaksi malliksi, ja ainakin Euroopassa farmari voi lisätä menekkiä.

Suomessa Wagon eli farmari oli Chevrolet Cruzen edeltäjän (Nubira) ylivoimaisesti suositumpi korimalli. Chevroletilta meni aika pitkä aika saada Cruze Wagon markkinoille, mutta kesän lopulla se on tulossa Suomeen. Mielenkiintoiseksi mallin tekevät sen hinnat, jotka alkavat 19 459 eurosta.

Farmarimalli on muotoilultaan varsin onnistunut, eikä perä vaikuta mitenkään ylimääräiseltä. Pituutta on tullut porrasperäiseen verrattuna 78 mm lisää, joten auto on nyt melkein 4,7 metrin pituinen. Niinpä tilaakin on melko hyvin eli takaistuimella on sedania väljempää ja tavaraa mahtuu 500 litrasta 1 478 litraan takaistuimen käyttöasteesta riippuen.

Uuden korimallin lisäksi Cruze saa parikin uutta moottoria, jotka tiputtavat sen kulutusta aiempaan verrattuna. Bensiinimoottoriksi tarjotaan Opeleista tuttu 1,4-litrainen 103 kW:n tehoinen turbo Chevroletin tyyliin viimeisteltynä. Dieselpuolella uutuus on niin ikään entuudestaan Opelissa käytetty 96 kW:n tehoinen 1,7-litrainen turbodiesel. Molemmat ovat miellyttäviä käyttömoottoreita, joilla päästöt ovat 138 g/km (1,4 turbo) ja 119 g/km (1,7 diesel).

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 3 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto