Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

13.6.2012 16:10

Audin ja Fordin uutuudet Suomeen

Audi kasvattaa hybridivalikoimaa A8 hybridillä ja Ford Focus ST tuo urheilullisen vaihtoehdon mallisarjaan.

Fordin urheilullinen Focus ST on tehnyt tuloaan Suomeen jo jonkun aikaa. Tuotantomalli esiteltiin viime syksynä Frankfurtin autonäyttelyssä ja nyt malli on saanut hinnat. Kaksilitraisella 184 kW tehoisella EcoBoost-moottorilla varustettu Focus ST maksaa viisiovisena 38 353 ja farmarina 39 400 euroa.

Vakiovarustukseen kuuluvat mm. Recaron istuimet edessä, tunnelmavalaistus, murtohälytin sisätutkalla, lämmitettävä tuulilasi ja osittainen nahkaverhoilu. Pitkältä lisävarustelistalta löytyy 1047 euron hintaiset kaksoisksenonit, 419 euron tasanopeussäädin sekä järkevä 1828 euroa maksava turvapaketti, jossa on liikennemerkkitunnistin, kuolleen kulman varoitin, automaattiset kaukovalot ja paljon muuta.

Audin uutuuden virallinen mallimerkintä on A8 hybrid 2,0 TFSI tiptronic, jossa on sama perustekniikka kuin Q5 hybridissä. Toisin sanoen 2,0-litraisen bensiinimoottorin apuna on sähkömoottori. Muista A8-malleista poiketen 119 900 euron hintainen hybrid on etuvetoinen. Hyviin puoliin kuuluvat auton kokoon nähden alhaiset 147 g/km CO2-päästöt.

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 17 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot