Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

6.9.2012 11:47

Cadillacilta erikoisversioita XTS-mallista

Cadillacin suurin malli on toistaiseksi XTS, jolla pyritään pitämään kiinni merkin perinteisistä limusiini- ja hautausautomarkkinoista.

Yhdysvalloissa kuljettajien ajamissa mustissa tilausautoissa Lincoln Town Car on ollut ylivoimainen markkinajohtaja. Mutta sen tuotannon päätyttyä Cadillac huomasi tilanteensa tulleen, ja suunnitteli tälle pienelle markkinalohkolle valmiiksi varustellun XTS:n . Siinä on esimerkiksi ilmajouset takana ja taakse saa myös istuinlämmityksen, ikkunaverhot ja erillisen ilmastoinnin.

Cadillac haluaa tiedotusjohtaja David Caldwellin mukaan tarjota enemmän kuin mustaksi maalatun taksin. Ironinen viittaus Lincolniin tarkoittaa käytännössä, että tilauskäytössä olevat kuljettajan ajamat XTS:t ovat yksityisasiakkaille myytäviä ylellisempiä. Caldwell myöntää, että se tarkoittaa pientä volyymiä, mikä sopii hänen mielestään hyvin Cadillacille tällä hetkellä rakennettavaan imagoon.

Vielä yksilöllisempiä ovat pitkät limusiinit ja hautausautot, jotka on kehitetty tiettyjen korinvalmistajien kanssa Cadillacin laatuvaatimusten mukaiesti. Esimerkiksi ei haluta mitään ultrapitkiä malleja, vaan että autojen pituus ja korin jäykkyys ovat tarkkaan suunniteltuja. Cadillac ei kuitenkaan halua itse valmistaa erikoiskoreja, vaan ostaa työn yhteistyökumppaneilta.

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto