Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

14.6.2012 12:44

Chevroletille uusi mallisarja

Australialainen General Motorsiin kuuluva Holden alkaa toimittaa autoja Pohjois-Amerikkaan, jotka myydään Chevroleteina.

Australialainen Drive-lehti kutsuu Holdenin huonoimmin säilyneeksi salaisuudeksi sitä, että tarkoituksena on toimittaa vuodesta 2013 alkaen tuhansia Commodoreja Pohjois-Amerikkaan. Ne myydään Chevrolet SS Performance sedaneina. Mikäli autot aikanaan näyttävät tutuilta siihen on hyvä syy, sillä tämän mallin edeltäjää ehdittiin myydä vähän aikaa nimellä Pontiac G8.

General Motorskaan ei ole ollut asian kanssa täysin vaitonainen, sillä ensi vuonna NASCAR-sarjaa kiertävän auton kuvia on jo nähty, ja sen perustana on ensi vuoden Chevrolet SS. Uusi malli on takavetoinen VF-sarjan Commodore, jota kevennetään alumiinisella konepellillä ja ulkonäköä muutetaan sulavammaksi pienemmillä pyöränaukoilla.

Uuden mallin nimi on yksinkertaisesti Chevrolet SS, ja sitä myydään rajoitettu määrä. NASCAR-sarjassa kilpailu aloitetaan Daytona 500 -kilpailusta. Chevroletin virallisen tiedon mukaan SS on myymälöissä vuoden 2014 alussa, joten se nähtäneen ensi tammikuussa Detroitissa. Saman auton toista versiota myydään Chevrolet Caprice Police Patrol Vehiclena, mutta se ei ole siviilien saatavissa.

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 2 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot