Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

20.9.2012 18:06

Radio ja cd-soitin saivat lähteä

Denon Ceol Piccolo valkoinen

Denon Ceol Piccolo on TM:n testissä menestyneen RDC-N7-stereosarjan pikkuveli. Musiikkia Piccoloon saa mobiililaitteista tai verkosta. Radio ja cd-soitin on jätetty pois, koska Denon uskoo, etteivät kaikki stereoiden ostajat moisia enää kaipaa.

Denon Ceol Piccolo sisältää internet-radion sekä Spotify-kuuntelun, joihin sisällön saa langattomasti wlan-yhteyden kautta. Lisäksi laite toistaa musiikkia usb-muistitikulta, kodin dlna-palvelimelta, iOS- ja Android-soittimista sekä AirPlay-yhteyden kautta.

Optinen digitaalitulo mahdollistaa tv-äänen kuuntelun stereolaitteistosta. Toimintoja hallitaan sarjan mukana toimitettavalla kaukosäätimellä tai ilmaiseksi ladattavalla iPhone- tai Android-sovelluksella.

Applen 30-napaisella liittimellä varustettu telakka lataa iOS-laitteita silloinkin, kun Denon Piccolo on sammutettu valmiustilaan.

Denon Ceol Piccolon voi ostaa ilman kaiuttimia alle 600 euron hintaan ja kytkeä siihen esimerkiksi kodin nykyiset hifikaiuttimet. Sarjaan sopivat Denon SC-N5 -pakettikaiuttimet saa alle 150 eurolla, ja vahvistimessa on niitä varten oma taajuuskorjaus.

Denon Ceol Piccolo tulee kauppoihin lokakuussa. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen.

Denon Ceol Piccolo musta

Denon Ceol Piccolo takaa

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot