Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

20.7.2012 10:43

Denon Cocoon toistaa musiikkia AirPlay-yhteyden kautta tai suoraan verkkolevyltä

Denon Cocoon home

Denon Cocoon on voittanut International Design Excellence Award ’12 ja Reddot Design Award 2012 -palkinnot. Näytön takaa avautuu kelkka, johon voi liittää iPhone-, iPod- tai iPhone soittimen. Langaton yhteys muodostetaan Applen AirPlay-tekniikalla tai Denonin omalla NetLink-toiminnolla.

Telakkaliitännän sekä AirPlay- ja wlan-yhteyksien lisäksi musiikkia voi toistaa usb-muisteista sekä usb-liitäntään kytkettävistä soittimista. Linjaliitäntä mahdollistaa lähes minkä tahansa äänilähteen kytkemisen. Internetistä kuunneltaville suosikkiradioasemille on kolme muistipaikkaa.

Laitetta ohjataan valaistuista hipaisunäppäimistä, ja toimintoja sekä sisältötietoja tarkkaillaan oled-näytöltä. Kaukosäädin sisältyy hintaan. Apple- ja Android-laitteisiin voi ladata ilmaisen ohjausohjelmiston.

Tukeviin koteloihin rakennettujen kaksitiekaiuttimien äänenlaatua kehutaan erinomaiseksi.

Laitteen mitat ovat 451 x 236 x 170 mm ja se painaa 5,4 kiloa. Etukankaan voi irrottaa ja pestä käsin.

Denon Cocoon Portable

Denon tarjoaa Cocoon-telakasta myös pienemmän Portable-version. Sen kelkkaan mahtuu vain iPhone tai iPod Touch, joten iPad pitää ladata usb-liitännästä. Kannettava malli on kotilaitetta pienempi ja kevyempi (352 x 180 x 136 mm, 3,3 kg), ja se sietää myös roiskevettä. Sisäänrakennettu akku riittää viiden tunnin kuunteluun.

Molemmat Denon Cocoon -versiot tulevat kauppoihin elokuun lopulla noin 650 euron hintaan. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Denon Cocoon Home takaa

Denon Cocoon Home ylhäältä

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot