Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

31.7.2012 23:53

Kuulokekuuntelua tukevia sovelluksia iPhone- ja Android-puhelimiin

Uusien Denon-kuulokkeiden äänensävyä voi säätää App Store ja Google Play -kaupoista ladattavilla sovelluksilla. Matkakuulokkeiden ohjelmalla pääsee myös käsiksi suosituimpiin matkasovelluksiin, ja tukevasointisten Urban Raver -kuulokkeiden Club App mahdollistaa helpot Facebook- ja Twitter-päivitykset.

Denon Music Maniac -kuulokesarja on tarkoitettu hyvää hifitoistoa arvostaville kotikuuntelijoille. Kahden suljetun mallin AH-D600 (530) € ja AHD-7100 (1270 €) lisäksi tarjolla on myös high end -nappikuulokkeet AH-C400 (430 €). Music Maniac -kuulokkeiden Audio App -sovelluksella pääse käsiksi kaikkeen iPhone ja iPod Touch -soittimen sisältämään musiikkiin sekä nettiradioihin. Äänen muokkaamiseen on musiikkityylin mukaisin esiasetuksin varustettu taajuuskorjain.

Urban Raver -kuulokkeet tarjoavat tukevan bassotoiston sekä Facebook- ja Twitter-päivityksiä helpottavan Club App -sovelluksen. Ympäristön hälyä vaimentavat AH-C300-tulppakuulokkeet maksavat 230 € ja tiivisti suljetut langattomat AH-D400-kuulokkeet 330 €.

Noin 530 euroa maksavien, langattomien AH-NCW500 Globe Cruiser
-kuulokkeiden aktiivinen melunvaimennus toimii valmistajan mukaan tehokkaasti esimerkiksi lentokoneessa ja muissa liikennevälineissä. Akun luvataan riittävän 10 tunnin kuunteluun. Melua vaimentava langaton nappikuuloke AH-W200 maksaa puolestaan 200 euroa, ja sen akku riittää 5 tunnin kuunteluun. Kumpaakin mallia tukeva Travel App vie kuuntelijan suosituimpiin matkasovelluksiin.

Kuntoilijoille tehtyjä, langattomia Exercise Freak -kuulokkeita AH-W150 (170 €) saa eri värisinä, ja niiden basso- ja diskanttitoistoa on korostettu ulkokuuntelua varten. Materiaalit sietävät valmistajan mukaan hikeä ja kosteutta. Akun voi ladata usb-johdolla, akku riittää 7 tunnin kuunteluun ja kappale vaihtuu painamalla kuulokkeessa olevaa näppäintä. Denon Sport App tukee gps-paikannusta ja helpottaa tulosten päivittämistä Facebook- ja Twitter-sovelluksiin.

Uudet Denon-kuulokkeet tulevat kauppoihin elokuun puolivälissä. Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto