Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

26.6.2012 09:11

Fordilla ja Volkwagenilla hinnankorotuksia

Ford Mondeon ja kaikkien Volkswagen mallien hintoja on nostettu jonkin verran.

Fordilla Mondeon hinnat ovat nousseet reilun prosentin verran. Nyt uuden Mondeon saa halvimmillaan 28 409 eurolla, missä on korotusta aiempaan 418 euroa. Farmarien hinnat ovat noin 1 300 euroa korkeammalla tasolla.

Volkswagenilla hinnan korotukset ovat keskimäärin reilun prosentin luokkaa, mutta vaihtelua siitä on mallisarjoittain niin alas- kuin ylöspäin. Polojen hinnankorotukset ovat vain muutaman kymmenen euron luokkaa, sillä mallisarjan hinnat alkavat 16 221 eurosta (+ 38 €). Sitä vastoin Tiguanin hinnoissa on oikein kunnon hyppy 627 euroa ylöspäin halvimman etuvetoisen maksaessa nyt 33 605 euroa.

Vuosimallin muutoksen myötä CC:n (Passat Coupé) moottoreita on hiottu hivenen puhtaammiksi eli CO2-päästöt ovat pienentyneet. Sillä on Suomessa miellyttävä vaikutus hintoihin. Halvimman 1,4 TSI Multifuel -moottorilla varustetun CC:n päästöt ovat tipahtaneet kolme grammaa, minkä ansiosta hinnankorotus on vain 14 euroa. Kaksilitraisella 125 kW tehoisella dieselmoottorilla ja DSG-vaihteistolla varustetun DSG:n päästöt ovat nyt 137 g/km (- 7 g/km), minkä myötä hinta on 252 € aiempaa alhaisempi.

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto