Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

5.8.2012 00:11

Loeb ei pidätellyt

Voitto meni Keski-Suomen metsistä Ranskaan, mutta suomalaiset saivat sentään hopeaa ja pronssia.

Ennen kilpailua ounasteltiin, että Loeb ajaisi varman päälle, minkä hän tavallaan tekikin. Ranskalainen ajoi varman päälle voittoon, ja nosti voittojensa määrän Suomen MM-rallissa kahdesta kolmeen. Hän oli jo ennestään ainoa ulkomaalainen, joka on voittanut Suomessa kaksi kertaa, ja nyt saldo on vielä komeampi.

Mikko Hirvonen piti kahdeksankertaisen maailmanmestarin tiukoilla viimeisen pikataipaleen maaliin saakka. Kahteen kertaan ajetulla Ouninpohjalla Mikko kavensi Loebin johtoa molemmilla kerroilla, mutta maalissa eroa oli edelleen 6,1 sekuntia. Hirvosen kartturi Jarmo Lehtinen valittelikin parin varovaista alkua ensimmäisenä päivänä, jolloin Loeb repi seitsemän sekunnin johdon.

Jari-Matti Latvala ei pystynyt antamaan missään vaiheessa todellista vastusta Citroënin kaksikolle ja ero voittajaan oli maalissa 35,0 sekuntia. Loeb ja Hirvonen voittivat 16 tämänvuotisen kilpailun 18 erikoiskokeesta. Latvala oli kuitenkin hyvillään pisteitään ja lupasi haastaa Citroën-kuljettajat uudelleen kolmen viikon kuluttua Saksan rallissa.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot