Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

9.11.2011 17:56

Aseina hiiri ja näppäimistö

Logitech G105 MW3

Logitechin G105-näppäimistö ja G9X-hiiri on suunniteltu erityisesti Call of Duty: Modern Warfare 3 -pelille, ja ne tulevat kauppoihin marraskuussa.

Gaming Keyboard G105 sisältää kuusi ohjattavaa g-painiketta, joista jokaisessa on kolme eri tila-asetusta - eli yhteensä 18 erilaista ohjelmoitavaa makrotoimintoa. Makrotoiminnot mahdollistavat ketjutettujen komentojen käytön pelissä vain yhtä näppäintä painamalla. Uusia makroja voi luoda vaikka kesken pelin hyödyntämällä Logitechin gaming software -ohjelmistoa.

Ohjelmoitavuuden lisäksi näppäimistössä on äänenvoimakkuuden säädöt, mykistyspainike sekä mediapainikkeet. Erillisen peli- ja työpöytätilan valitsimen avulla otetaan windows- ja valikkopainikkeet pois käytöstä pelin ajaksi. Näppäimistön taustavalo on teemaan sopiva armeijanvihreä. Gaming Keyboard G105 maksaa alle 70 euroa.

Laser Mouse G9X hiiren tarkkuutta ja nopeutta voi säätää hitaan mutta tarkan 200dpi:n ja huippunopean 5700 dpi:n välillä. Kaikki asetukset tallentuvat sisäiseen muistiin, joten ne säilyvät mukana toisillakin tietokoneilla pelatessa. Hiiren painoa voidaan säätää jopa 28 gramman lisäpainoilla ja taustavalaistuksen voi valita oman tyylin mukaiseksi. Mukana toimitetaan Modern Warfare 3 -hiirimatto. Laser Mouse G9X maksaa alle 80 euroa.

Logitech G9X MW3

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 1 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto