Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

25.6.2012 18:02

Verkkopelihiiri

Logitech G600 mustana

Logitech G600 MMO Gaming Mouse -pelihiiri soveltuu erityisesti moninpelattaviin verkkopeleihin. Se sisältää 20 ohjelmoitavaa painiketta, joista 12 on muotoiltuja peukalopainikkeita. Lisäksi G-Shift -näppäin mahdollistaa toisenkin toiminnon asettamisen jokaiselle painikkeelle.

Hiiri sisältää kolme esiasennettua pelaajaprofiilia, joista kaksi on sovitettu erilaisia verkkomoninpelejä varten. Peukalopainikkeiden moniväristä valaistusta muokkaamalla käytössä olevan peliprofiilin tunnistus on helppoa. Valaistuksen voi myös säätää tasaiseksi, sykähdykseksi tai himmentää kokonaan pois.

Logitech Gaming Software -ohjelmiston avulla kaikki painikkeet ovat ohjelmoitavissa hiiren omaan muistiin. Hiiren käyttöönotto ei vaadi erillisten ajurien asentamista. Tarkkuus on säädettävissä 200-8200 dpi:n välillä, ja hiiri seuraa jopa 30 G:n kiihtyvyyttä.

Logitech G600 MMO Gaming Mouse tulee myyntiin heinäkuussa alle 80 euron hintaan. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Logitech G600 valkoisena

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto