Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

6.6.2012 13:06

Mercedes-Benz päivittää SLS AMG:n

Uudistuneen Mercedes-Benz AMG SLS:n mallimerkintään liitetään GT, kun se saa lisää tehoa.

Reilun parin vuoden ikäinen ”lokinsiipiovinen” SLS AMG on uudessa virityksessään GT niin umpinaisena kuin avonaisena. Muutoksissa on keskitytty parantamaan mallin suorituskykyä ja ajettavuutta. Moottori kehittää nyt 435 kW, mikä on 14 kW enemmän kuin ennen suurimman vääntömomentin säilyessä ennallaan 650 Newtonmetrissä.

Vaihteiston toimintaa on kehitetty ja auto kiihtyy nyt hivenen aiempaa nopeammin eli 100 km/h saavutetaan 3,7 sekunnissa ja 200 km/h on ohitettu 11,2 sekunnissa. Huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 317 km/h. AMG:n kehittämää jousitusta on jäykistetty aiempaan verrattuna Comfort-säädössä. Urheilullisempaan ajoon on tarjolla Sport- ja Sport Plus -säädöt.

Ulkoa GT-version tunnistaa tummennetuista etu- ja takavaloista, punaisista jarrusatuloista ja muutamista muista pienistä yksityiskohdista. Sisustuksessa on lisätty alcantaran käyttöä ja alaosastaan litistettyssä ohjauspyörässä on ylhäällä punainen merkki kertomassa pyörien osoittavan suoraan eteen.

Uuden mallin myynti alkaa hintojen julkistamisen jälkeen ja ensimmäiset SLS AMG GT:t toimitetaan asiakkaille lokakuussa.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 3 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto