Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

30.6.2012 08:16

Mercedesin uusi CLS Shooting Brake

Pitkään salakuvissa nähty Mercedes-Benzin CLS-sarjan toinen korimalli on tässä.

Virallisesti Mercedes-Benz CLS Shooting Brake esitellään syyskuussa Pariisin autonäyttelyssä. Auton pyöreät muodot eivät ole mikään yllätys, sillä ne nähtiin jo pari vuotta sitten niin ikään Pariisissa esiintyneessä konseptimallissa.

Mitat ovat lähes samat kuin porrasperäisessä, sillä Shooting Brake on vain 16 mm pidempi ja hivenen (3 mm) matalampi. Siitä huolimatta kaikki korin osat tuulilasista taaksepäin ovat erilaisia. Vaikka perä näyttää matalalta, tavaratilaa on 595 litraa ja sen voi laajentaa 1 550 litran kokoiseksi. Tila on erittäin ylellinen, sillä lattian saa lisävarusteena vaikka kirsikkapuusta ja siinä on alumiinikiskot helpottamassa tavaroiden siirtelyä. Takaluukku aukeaa ja sulkeutuu sähköllä ja niin ikään vakiovarusteisiin kuuluva takapään ilmajousitus pitää perän samalla tasolla kuorman määrästä riippumatta.

Aluksi CLS Shooting Brake tulee myyntiin neljänä versiona, jotka ovat CLS 250 CDI, CLS 350 CDI, CLS 350 ja CLS 500. Kaikki paitsi CLS 250 CDI:n saa myös nelivetoisena eli Mercedes-Benzin kielellä 4Maticina. Myöhemmin eli ensi vuonna saadaan vielä AMG-versio CLS 63 AMG.

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 2 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot