Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

13.9.2012 07:47

Myös Kia Ceedistä 3-ovinen versio

Eilen näytimme, miltä näyttää kolmeovinen Volkswagen Golf ja tänään on vuorossa Kian näkemys vastaavasta Ceedistä.

Virallisesti uusi kolmiovinen Kia Ceed esitellään Golfin tapaan kuun lopulla Pariisin autonäyttelyssä. Volkswagen ei ole tehnyt suurta eroa 3- ja 5-ovisen välillä, mutta Kialla ne eroavat toisistaan jo nimestä alkaen. Ensimmäisen sukupolven tapaan myös uutta kolmiovista kutsutaan Pro Ceediksi.

Vuoden 2013 alkupuoliskolla myyntiin tuleva Pro Ceed poikkeaa koriltaan viisiovisesta sisarestaan melkoisesti. Erot alkavat toden teolla A-pilarista eli tuulilasista taaksepäin. Kattolinja on täysin erilainen ja takalokasuojia on korostettu voimakkaasti. Takana on aivan uudet valot ja takaluukku on kaventunut ja pienentynyt. Keulalla sumuvalot ovat saaneet ympärilleen kromilistan.

Sisustuksessa ei ole suurtakaan muutosta mallien välillä ellei sellaiseksi lasketa erilaista verhoilua ja panelointia. Moottoreista ei ole vielä kerrottu mitään, mutta perusmoottorit lienevät samat kuin Ceedissä. On mahdollista, että huippumalliksi esitellään ahdetulla 1,6-litraisella suorasuihkutusmoottorilla varustettu ”GTI”.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 1 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot