Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

5.2.2013 15:11

Renault uudistaa jälleen Scéniciä

Ranskalaisvalmistaja on uudistanut nopeaan tahtiin mallistoaan ja nyt ovat vuorossa Scénic ja Grand Scénic.

Maaliskuun alussa Geneven autonäyttelyssä Renaultin osastolta löytyvät hivenen uudistuneet Scenicit. Sekä pienempi 5-paikkainen että pidempi 7-paikkainen ovat saaneet uuden keulan, jossa Renaultin salmiakki-logo on merkittävämmässä roolissa. Muut ulkoiset muutokset ovat vähäisempiä. Ohjaamossa on uusin R-link-tietojärjestelmä kosketusnäyttöineen.

Tekniikkapuolella tärkein muutos on tapahtunut siinä, että moottorivalikoimaan on tullut uusi Energy TCe 130 -bensiinimoottori. Sen yhdistetty kulutus on litran pienempi kuin aiemman samantehoisen, minkä myötä CO2-päästöt ovat alentuneet 15 prosentilla.

Mielenkiintoinen lisä Scénic-mallistoon on katumaasturimainen Scénic XMOD, joka tuo muodoiltaan mieleen aikanaan myynnissä olleen nelivetoisen mallin. Tällä kertaa autossa ei ole kuitenkaan nelivetoa, vaan Peugeotin 3008-mallissa käyttämän kaltainen Extended Grip -luistonestojärjestelmä.

Genevessä esiteltävä uudistunut Scénic ja Grand Scénic saapuvat Suomeen kesällä. Sen sijaan Scénic XMODin maahantuonnista ei ole vielä tehty päätöstä.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot