Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

27.8.2012 17:09

Saksalainen VW Amarok myynnissä

Kerroimme jokin aika sitten Volkswagen Amarokin uusista hinnoista, mutta saimme vasta nyt tietoa saksalaisen version muutoksista.

Volkswagen Amarokit tuotiin aluksi Eurooppaan Etelä-Amerikasta Argentiinasta, mutta nyt valmistus on päässyt vauhtiin Hannoverin tehtaalla. Mallivuoden 2013 myötä autoon tulee paljon parannuksia, kuten kasvanut perävaunupaino (käsivalintaisella vaihteistolla 3 000 kiloa ja automaatilla 3 200 kiloa) ja 12 vuoden läpiruostumattomuustakuu.

Aiemmin käsivalintaisella vaihteistolla varustettujen versioiden 2,0-litraisen tuplaturbon teho oli 120 kW, mutta nyt se on sama 132 kW kuin automaattivaihteisessa. BlueMotion-tekniikkaan kuuluu sammutusautomatiikka, jarrutusenergian talteenotto ja herkästi rullaavat renkaat.

Eurooppaan tulon myötä vakio- tai lisävarusteeksi on tullut hyviä lisiä, kuten peruutustutka takana ja näkyvyyspaketti, johon kuuluvat automaattiset tuulilasinpyyhkijät, automaattiset ajovalot, saattovalot ja automaattisesti tummeneva taustapeili sekä kaarrevalot.

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 19 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto