Street by 50 On-Ear urheilija

SMS Audio tunnetaan yhtiön omistavasta rap-artisti Curtis “50 Cent” Jacksonista sekä hänen sijoittajapartneristaan koripallotähti Carmelo Anthonysta. SMS Audio Sport Collection -kuulokkeet on tehty erityisesti liikkuville ja aktiivisille ihmisille.

SMS Audion urheilukuulokkeiden luvataan pysyvän tukevasti paikoillaan fyysisten harjoitteiden aikana. Niiden hikeä hylkivä nanoteknologia suojaa kuulokkeita kastumiselta ja runsaalta hikoilulta. Laadukkaiden elementtien ansiosta äänenlaatu on valmistajan mukaan korkeatasoinen.

Street by 50 In-Ear -tulppakuulokkeiden koukut pitävät kuulokkeet tukevasti päässä kovassakin liikkeessä. Sotkeutumattomassa kaapelissa on puolestaan mikrofoni ja iOS-toimintopainikkeet. Alle 70 € maksava kuulokepaketti sisältää myös neopreenivalmisteisen kotelon sekä kolmet erikokoiset korvakoukut ja ääntä eristävät kuuloketulpat.

Street by 50 On-Ear -sankakuulokkeiden nahkatyynyt on päällystetty naarmuilta suojaavalta pinnoitteella. Lisäksi ne on käsitelty korvakupin sisäpuolelta hieltä suojaavalla materiaalilla ja erityisellä korvasuojalla. Sotkeutumattomassa kuulokekaapelissa on yhden painalluksen toiminto puhelimeen vastaamista varten. Alle 160 € maksavaan pakettiin sisältyy kuulokkeiden ohella kotelo ja SMS Audio -urheilupyyhe.

Molempia kuulokkeita saa sinisenä, pinkkinä ja keltaisena. Lisätietoja löytää maahantuojan suomenkielisiltä ja valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Street by 50 In-Ear

Street by 50 On-Ear