Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

12.9.2012 08:56

Täyden kinokoon järjestelmäkamera Sony Alpha SLT-A99

Sony Alpha SLT-A99 edestä

Sony Alpha SLT-A99 on valmistajansa ensimmäinen puoliläpäisevään peiliin perustuva täyden kinokoon (36 x 24 mm) järjestelmäkamera. Uutuus sisältää 24,3 megapikselin cmos-kennon ja Bionz-suorittimen.

Kennoa on paranneltu uudella moniosaisella optisella alipäästösuotimella, ja tehokas suoritin mahdollistaa herkkyysalueen ISO 50 - 25 600. Lisäksi sarjakuvaus etenee jopa 10 ruutua sekunnissa.

Kohdetta tarkastellaan elektronisesta oled-etsimestä tai kääntyvältä 1 229 000 pisteen nestekidenäytöltä. Näytön koko on 7,6 cm (3 tuumaa).

Uudistuksiin kuuluu myös 19 alueen automaattitarkennus, jota täydentää vaihetunnistukseen perustuva 102 pisteen tarkennussensori. Erittäin nopeaksi ja tarkaksi kehuttu tekniikka kulkee nimellä Dual AF System, ja sen luvataan säilyttävän seurannan silloinkin, kun kohde siirtyy alkuperäisen 19-alueisen tarkennuskehyksen ulkopuolelle.

Vaihetarkennusta hyödynnetään myös jatkuvassa tarkennuksessa (af-d). Alueen ohjaustoiminto puolestaan mahdollistaa toiminnan etäisyysrajojen määrittelyn, minkä luvataan olevan avuksi etenkin urheilua kuvatessa.

Videot tallennetaan 1920 x 1080 pisteen tarkkuudella sekä 50/25 ruudun sekuntinopeudella ja pakataan avchd- tai mpeg4-muotoon. Jatkuva tarkennus toimii myös videoita kuvattaessa.

Rungon etuosaan sijoitettu ohjain mahdollistaa esimerkiksi herkkyyden tai äänitason huomaamattoman muuttamisen kuvauksen aikana. Äänitystason näyttöä ja säädintä täydentää monien videokuvaajien kaipaama kuulokeliitäntä. Lisävarusteena saatava XLR-K1M-sovitin sisältää suuntamikrofonin ja ammattimaiset xlr-liitännät.

Sony SLT-A99 tulee myyntiin marraskuussa 2600 euron hintaan.

Sony Alpha SLT-A99 takaa

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot