Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

19.9.2012 14:26

Tältä näyttää uudistunut Toyota Verso

Toyota korostaa, että vuosikerran 2013 Verson muutokset ovat suurempia kuin pelkkä kauneusleikkaus.

Toyotan uudistuneeseen Versoon on vaihdettu lähes 500 osaa. Muutosten myötä on tarkoitus kasvattaa suosiota 50 000 kappaleen vuosimyyntiin ja napata siten viiden prosentin markkinaosuus Euroopassa. Se mikä on säilynyt ennallaan ovat ulkomitat ja tilat, joten paikat on viidelle tai seitsemälle matkustajalle.

Helpoimmin uuden Verson tunnistaa keulasta, joka on muutettu samantyyliseksi kuin uudessa Auriksessa sekä viimeisimmissä Avensiksessa ja Yariksessa. Nykytyyliin huomiovalot toimivat nyt LEDeillä ja sivuilla vilkut on siirretty peilien koteloon. Täysin uuden keulan lisäksi perää on muutettu hivenen ja tarjolla on uusia vanteita ja värejä. Sisustuksen muutokset noudattavat samaa varovaista linjaa.

Nykymallin tapaan myös myyntiin tulevassa uudistuneessa Versossa on vaihtoehtoina kaksi bensiini- ja kolme dieselmoottoria. Niitä on kehitetty sen verran, että kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat pienentyneet. Muutokset jatkuvat alustassa, jossa jousitusta ja ohjausta on säädetty. Kori on valmistajan mukaan aiempaa jäykempi ja myös melutasoa on alennettu.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 1 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot