Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

11.12.2012 08:40

Uuden Subaru Foresterin hinnat alkavat 35 590 eurosta

Viime kuussa Los Angelesin autonäyttelyssä esitellyn Subaru Foresterin ennakkomyynti on alkanut ja se tulee helmikuussa ottamaan osansa katumaasturimarkkinoista.

Hivenen kasvanut ja merkittävästi modernisoitunut Subaru Forester tulee myyntiin hivenen ennen uutta Toyota RAV4:ää. Kokoluokan kilpailu kiristyy toden teolla, sillä loppusyksystä samaan luokkaan on esitelty uudet tai uudistuneet Honda CR-V, Hyundai Santa Fe, Kia Sorento ja Mitsubishi Outlander.

Subaru Foresterin hinnat ovat nousseet vain vähän. Bensiinimoottoristen hinnat alkavat 200 euroa ja turbodieselien tuhat euroa aiempaa korkeammalta. Foresterin kulutus on pienentynyt bensiinimoottorilla sen verran, että CO2-päästöt ovat käsivalintaisella vaihteistolla 13 g/km ja automaattina 24 g/km aiempaa alemmat.

Perusvarusteluna on X-versio, joka sekin tuo mukanaan 17-tuumaiset aluvanteet, Bluetoothin, takajousituksen tasonsäädön ja vakionopeudensäätimen. Noin 3 000 euron lisäpanostuksella saa XS:n, jolloin varustuksessa ovat mm. automaatti-ilmastointi, peruutuskamera, sähkösäätöinen kuljettajan istuin ja ksenonvalot.

Huippumallina on 54 616 euron hintainen automaattivaihteinen (CVT) XT, jossa on Harmann Kardonin audio, nahkaverhoilu, älyavan, sähkötoiminen takaluukku ja paljon muuta.

 

 

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 0 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

 

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot