Tekniikan Maailma

Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

11.9.2012 18:29

Uusin John Cooper Works on nelivetoinen

Mini laajentaa mallistoaan vauhdikkaasti, sillä uuden Pacemanin lisäksi Pariisissa nähdään Countryman JCW.

Vaikuttaa siltä, että Minille ei mikään ole pyhää, sillä John Cooper Works -viritys on pian saatavissa myös suurimpaan Minin malliin eli Countrymaniin. Silloin 1,6-litraisen 160 kW:n tehoisen moottorin kanssa tulee aina neliveto. Se sopiikin hyvin auton olemukseen ja vie sen hengeltään hyvin lähelle rallin MM-sarjaa kiertäviä WRC-versioita. Vaihteistoksi asiakas saa valita kuusivaihteisen käsivalintaisen tilalle myös automaatin, jota voi käytellä myös käsin ohjauspyörän siivekkeistä.

Suorituskyky on ihan mukava, sillä nollasta sataan kiihdytys kestää käsivalintaisella vaihteistolla varustetulla mallilla tasan seitsemän sekuntia ja huippunopeudeksi ilmoitetaan 225 km/h. Vaikka suorituskyky on auton ykkösjuttu, ei polttoaineen säästämistäkään ole unohdettu, sillä autossa on sammutusautomatiikka, vaihtamisvalo ja jarrutusenergian talteenotto. Yhdistetty kulutus on 7,4 l/100 km (automaatti 7,9 l/100 km).

Ripeimmässä Countrymanissa on suuremmat jarrut ja jo vakiona 18-tuumaiset pyörät. Lisävarusteena saa tuumaa kookkaammat. Sisällä on hyvän tuen antavat istuimet, pianomustaa koristelua kojelaudassa ja muita JCW-erikoisuuksia.

Tekniikan Maailma

Lähetä linkki kaverille Lähetä kaverille Tulosta juttu Tulosta
Del.icio.us
Juttua on kommentoitu 16 kertaa. Lue kommentit ja lisää omasi

Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
In English
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus ja tekniset tiedot
Hinnasto