Tuotantovaikeudet ovat pakottaneet Teslan keskittämään volyymiautoksi kaavaillun Model 3:n valikoiman yhteen ja ainoaan malliin. Se auttaa nostamaan päivätuotantoa, kun asiat eivät ole liian monimutkaisia. Jokainen lisämalli vaikeuttaa aina logistiikkaa.

Mutta asiakkaat eivät ole olleet asiasta kovin ilahtuneita, sillä kaikki eivät ole valinneet omakseen nyt tuotannossa olevaa versiota. Niinpä pääjohtaja Elon Muskilta on kysytty, milloin alkaa nelivetoisen, kaksimoottorisen ja samalla suorituskykyisemmän mallin valmistus. Ehkä kysymystä oli haudottu, tai sitten se tuli kuin tilauksesta, sillä vastaus on, että tilauksia aletaan ottaa vastaan ensi viikolla.

Se ei kuitenkaan vielä tarkoita tuotannon alkua, vaan sen on suunniteltu käynnistyvän heinäkuussa. Samassa kysymyksessä sivuttiin ilmajousitusta. Sitä ei Muskin vastauksen mukaan kannata odottaa ennen kuin joskus ensi vuonna. Halvinta mallia, sitä kuuluisaa 35 000 dollarin eli noin 30 000 euron Tesla Model 3:a ei tälläkään kertaa mainita millään tavoin.

Tesla ei ole missään vaiheessa kertonut kaksimoottorisen nelivetoisen Model 3:n tekniikasta. Hyvän pidon ja kasvaneen voiman myötä voisi olettaa, että se kiihtyy nollasta sataan alle neljässä sekunnissa. Nelivetoisen Model 3:n odotetaan nousevan eniten myydyksi vaihtoehdoksi.

Mutta hinta on edelleen paljon enemmän kuin se 35 000 dollaria, jolla Tesla nosti Model 3:n otsikoihin.