Tavallisille kuolevaisille on vaikea ymmärtää ultrarikkaiden elämää, kuten kyllästymistä erikoistilauksena valmistettuun autoon.

Vuonna 2008 brittiläinen Rolls-Royce keräilijä (aika kiva keräilykohde) Roland Hall kääntyi Pininfarinan puoleen ja tilasi itselleen Hyperionin. Kyseessä on tietenkin auto, jota valmistettiin vain yksi kappale. Lähtökohtana on Rolls-Royce Phantom Drophead Coupén perusrakenne eli keulalla on 6,75-litrainen V12-moottori.

Nimensä Hyperion sai Kreikan mytologiasta, jossa se oli itään yhdistetty valon jumaluus, joka yhdessä sisartensa kanssa synnytti auringon. Nykyajan Hyperionille antoi linjat Saabilla muotoilijana työskennellyt Jason Castriota ja suunnitelmasta tehtiin totta Pininfarinan erikoisprojekti-osastolla. Alkuperäiseen verrattuna muun muassa takaistuimet poistettiin ja komentopaikkaa siirrettiin 400 mm taaksepäin.

Hall pisti auton myyntiin pidettyään sitä vuoden huimaan 4,5 miljoonan euron hintaan. Meillä ei ole tietoa, vaihtoiko auto omistajaa, mutta nyt se on myynnissä Abu Dhabissa hintaan, joka pitää kysyä henkilökohtaisesti liikkeestä.