PSA Groupin merkit ja autot ovat Aasiassa Japania ja Kiinaa lukuun ottamatta varsin tuntemattomia. Syynä ovat muun muassa tullit, jotka nostavat tuontiautojen hintoja. Suuri osa Indonesiassa, Malesiassa ja niiden naapurimaissa myytävistä autoista valmistetaan jommassakummassa maassa.

Nyt tuolla valmistettavien automerkkien joukkoon liittyy siis PSA, joka on tehnyt sopimuksen malesialaisen Nazan kanssa tuotannosta. PSA Group päätyi tällaiseen ratkaisuun, kun se ei saanut rakennettua yhteistyötä Proton Holdingsin kanssa. Proton nimittäin siirtyi kiinalaisen Geelyn omistukseen.

PSA Group perustaa yhteistyöyrityksen Malesiaan, josta se omistaa 56 prosenttia. Malesian tehtaalla tehdään vuosittain 50 000 autoa, joita alkaa virrata jo tänä vuonna. Ensin tuotantoon otetaan Peugeot 3008 ja ensi vuonna sitä seuraa Citroën C5 Aircross. Malesian myynnin lisäksi Nazan tavoitteena on viedä naapurimaihin 20 000 autoa seuraavien kolmen vuoden aikana.

Ranskalaiskonserni haluaa Push to Pass -strategiansa mukaisesti kasvattaa maailmanlaajuista myyntiään tänä vuonna kymmenellä prosentilla ja edelleen 15 prosentilla vuoteen 2021 mennessä.