Aku Ankka iPadissa

Kuusikymmenvuotias Aku Ankka -lehti ilmestyy nyt myös sähköisenä versiona joka keskiviikko kello 13.00. Digi-Akkari on täsmälleen printtiesikuvansa kaltainen, joten viikon ankallisannoksen voi jatkossa nauttia myös iPadin ruudulta.

Viikon Akkariin pääsee uppoutumaan vaikka toisella puolen maapalloa iPadin avulla. Lehden luvataan latautuvan nopeasti, ja kuvanlaatua kehutaan tarkaksi.

Aku Ankka -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta. Yksi sähköinen Aku Ankka -lehti maksaa 2,99 euroa, ja niitä on saatavilla vuoden 2011 numerosta 48 lähtien.

Digitaalisen Akkarin laatua voi testata selaamalla ilmaista näytenumeroa. Sen helmi on Kari Korhosen piirtämä ja käsikirjoittama Sibelius-sarjis Kadonnut sinfonia.

Lisäksi App Storesta löytää Disney Comics -sovelluksen, joka toimii sekä iPad, iPhone että iPod Touch -laitteissa. Disney Comics on Disneyn kansainvälinen sarjakuvasovellus, jonka kautta voi ostaa Ankkalinnan väen seikkailuja tarina kerrallaan.

Tarjolla on jo yli tuhat sivua sekä Aku Ankassa että Aku Ankan taskukirjoissa ilmestyneitä sarjakuvia, ja valikoima kasvaa joka kuukausi noin kymmenellä tarinalla.

Disney Comics