Älytekniikka on rantautunut keittiöihin. AEG:n uutuusmallit tuovat kotikokin ulottuville ominaisuuksia, joista on hyötyä jokaiselle hyvää ruokaa arvostavalle.

Miten haluat pihvisi? Kysymys, jonka kuulet yleensä vain ravintolassa tarjoilijalta. Mitäpä, jos saman kysymyksen esittäisi sinulle uunisi?

AEG:n uusi Mastery Range on ensimmäinen täysin reagoiva mallisto ruoanlaittoon. Sen lukuisat tekniset innovaatiot ja käytännön tekemistä helpottavat ratkaisut tekevät ruoanlaitosta helppoa ja mukavaa. Onnistunut ateria ei ole enää vain huippukokkien etuoikeus.

Reagoivan malliston idea on se, että laitteiden älykkäät toiminnot hoitavat monia tehtäviä itsenäisesti. Ne myös keskustelevat keskenään langattomasti. Esimerkiksi liesituuletin kytkeytyy automaattisesti päälle, kun aloitat keittotason käytön. Hiljainen ja tehokas liesituuletin säätää imutehon ja sytyttää valaistuksen automaattisesti sopivaksi vapauttaen kätesi ruoanlaittoon.

Höyryuuni hoitaa lämpötilan ja kosteuden tarkkailun ja säätää lämpötilaa tarpeen mukaan huolehtien siitä, että lopputulos on kyseisen ruokalajin kannalta paras mahdollinen. Et tarvitse huippukokin kokemusta tai tietämystä kunkin ruokalajin valmistamisesta ja optimaalisesta kypsennyslämpötilasta, kun uunin paisto-ohjelmat pitävät huolen siitä, että pihvi paistuu juuri sopivan kypsäksi ja vihannekset pinnaltaan rapeiksi ja sisältä meheviksi.

Valitset vain valikosta, kuinka kypsänä paistisi pöytään haluat, kytket integroidun paistolämpömittarin ja annat uunin tehdä tehtävänsä.

SteamPro-uuni

SteamPro-uunin erikoisuus on kolme erilaista kypsennystoimintoa. Tavallisen uunin lämpökypsennyksen lisäksi tarjolla on höyrykypsennys sekä lämmön ja höyryn yhdistelmä. Yhdistelmätoiminto laskee automaattisesti oikean lämmön ja höyryn suhteen.

Esimerkiksi vihannesten ja juuresten kypsentämisessä höyrytoiminto on lyömätön etu. Tavallisessa uunissa vihannekset ja juurekset paistuvat helposti liikaa tai liian vähän. SteamPro-uunin ruoanlaittoavustin löytää oikean lämpötilan ja kosteuden yhdistelmän ja kypsentää ruoan niin, että raaka-aineista saadaan esiin niiden luonnolliset maut ja ihanteellinen koostumus.

Paistolämpömittarin avulla voit määrittää haluamasi kypsyyden. Kuten ravintolassa: puoliraaka, puolikypsä tai kypsä. Uuni laskee automaattisesti sopivan kypsennysajan ja höyryn määrän, ilmoittaa sen sinulle ja hoitaa loput.

Uunin säätäminen on helppoa. Monipuolisten kypsennystoimintojen avulla löydät oikean kypsennystavan kaikille ruoille leivistä jälkiruokiin. Edes SousVide ei enää tarkoita vain huippukokkien käyttämää puolimystistä valmistusmenetelmää.

MAINOS
MaxiSense Pure -keittotaso

Tyylikäs, musta induktiotaso, jonka kytkimet ovat näkymättömissä, kunnes aktivoit ne kosketuksellasi. MaxiSense Pure -mallin neljä ruoanlaittoaluetta voidaan yhdistää toisiinsa erimuotoisia ja -kokoisia keittoastioita varten. Koko pinta-ala voidaan hyödyntää optimaalisesti. Voit myös luoda haluamasi keittoalueen ja määritellä sille lämpötilat. Esimerkiksi kiehutuksesta haudutukseen voidaan siirtyä yksinkertaisesti siirtämällä kattilan paikkaa tasolla.

Laitteen liukuhipaisukytkimet ovat nopeita käyttää ja tehon säätäminen on helppoa yhdellä kosketuksella. Induktiotason etuihin kuuluu myös erittäin nopea lämpeneminen ja tarkka lämpötilan säätö. Power Booster -toimintoa käyttämällä suurenkin vesimäärän kiehauttaminen käy käden käänteessä.

Ajastintoiminto laskee ja näyttää sekä kypsennykseen tarvittavan että käytetyn ajan, ja eko-toiminto säästää energiaa käyttämällä jälkilämmön optimaalisella tavalla hyväksi. OptiHeat-jälkilämmön ilmaisin kertoo tarkasti, kuinka kuuma keittoalue vielä on ja miten lämpöä voidaan hyödyntää. Stop&Go-toiminto kytkee keittotason valmiustilaan, jolloin ruoanlaiton jatkaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Hob2Hood -liesituuletin

Liesituulettimen tärkeimmät ominaisuudet ovat tehokkuus ja hiljaisuus. Hob2Hood -mallin imuteho on hulppea ja äänitaso hämmästyttävän alhainen. Lisäksi liesituuletin on kompakti ja tyylikäs.
Hob2Hood -liesituulettimen poikkeuksellisin ominaisuus on hands free -toiminto. Liesituuletin aktivoituu langattomasti, kun käynnistät keittotason. Se säätää imutehon automaattisesti sopivaksi. Höyry häviää yhtä nopeaa kuin sitä muodostuu ja keittiö jää miellyttävän raikkaaksi. Laite mukautuu käyttäjän toiveiden mukaan, eikä sitä välttämättä tarvitse säätää erikseen lainkaan.

Led-valot säästävät energiaa ja syttyvät automaattisesti. Merkkivalo ilmoittaa, kun rasvasuodatin on pestävä tai aktiivihiilisuodatin on vaihdettava.

Herkullista ruokaa AEGn keittiöstä