Legendaarinen Aston Martinin malli syntyy jo toisen kerran uudelleen.

Kuten äskettäin kerroimme, Aston Martin DB4 GT Zagatoa valmistettiin ensin 1960-luvun alkupuolella 19 kappaletta. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin tehtiin vielä toisessa aallossa neljä kappaletta varastossa olleille alustoille. Nyt brittiläinen Evanta Motor Company on aloittanut mallin uustuotannon.

Uudessa mallissa käytetään lähtökohtana Aston Martin DB7:ää, jonka 6,0-litraisen V12-moottorin teho on aivan toista luokkaa kuin alkuperäisessä. Myös uuden mallin varustelu on toista luokkaa, sillä 1960-luvulla ei osattu kuvitellakaan urheiluautossa olevan varusteita, kuten ilmastointilaite, turvatyynyt ja automaattivaihteisto.

Vuonna 1960 esitelty DB4 GT Zagato oli suorituskyvyltään aikansa huippua, sillä painoa oli pudotettu vakiomallista käyttämällä alumiinia ja jättämällä turhat osat (mm. puskurit) pois. Keulalla 3,7-litraiseen rivikuutoseen löydettiin 9 kW lisää tavalliseen DB4 GT:hen verrattuna, minkä jälkeen tehoa oli 231 kW. Suorituskyky oli aikanaan huippua, sillä nollasta sataan auto kiihtyi 6,1 sekunnissa ja se saavutti 247 km/h huippunopeuden.