Nissanilta brittiläisen urheiluautovalmistaja Aston Martinin johtoon siirtynyt Andy Palmer on pitänyt alaisensa kiireisinä. Viimeisin uusi malli on Vantage, eikä DB11-mallin esittelystä ole kulunut kovin kauan. Ensimmäinen katumaasturi on kehitteillä, ja maaliskuussa Genevessä nähty Lagonda-koemalli vihjasi sähköautojen tulosta tuotantoon.

Mutta ennen neliovisia malleja on vuorossa DBS Superleggeran paluu. Mallin nimen molemmilla osilla on merkittävä rooli Aston Martinin historiassa. Kolme kirjainta nähtiin Aston Martinissa ensimmäisen kerran vuonna 1967. Viimeisin DBS esiteltiin vuonna 20017 DB9-mallin lippulaivaksi. Nyt DBS tekee paluun ja kaiken lisäksi vielä Superleggeraan liitettynä.

Superleggera malli on nähty mallisarjoista DB4, DB5, DB6 Mark I ja DBS. Tuon lisäliitteen saivat autot, joissa oli italialaisen Carrozzeria Touring Superleggeran muotoilema ja valmistama erittäin kevyt kori. Superleggera on italiaa ja tarkoittaa erittäin kevyttä.

Aston Martin ei kerro vielä enempää  kesäkuussa nähtävästä uutuudesta. Nimestä voimme päätellä, että auto on kevyt ja erittäin suorituskykyinen. Erityisenä piirteenä on Superleggera-merkin sijoitus etulokasuojaan, kuin silloin ennen vanhaan hyvinä aikoina.

Aston Martinin kehityksestä vastaava Mark Reichman lupaa, että tulossa on todellinen Aston Martin Super GT. Superleggeroilla on ikonin asema yhtiön historiassa, eikä tuleva malli poikkea tuosta sarjasta Reichman sanoo: ”Olemme kasvattaneet suorituskyvyn ja muotoilun rajoja antaaksemme uutuudelle oman, tunnistettavan luonteen, mitä sen nimen perinne vaatii.”