Muiden kalleimpia autoja valmistavien yhtiöiden tapaan myös Aston Martinille Kiinan markkinoiden merkitys on kasvanut.

Kiinasssa eletään lohikäärmeen vuotta ja Rolls-Roycen esimerkkiä lainaten myös Aston Martin tekee sinne erikoismallin. Brittisportin Dragon 88 esitellään huhtikuussa Pekingin autonäyttelyssä ja mallinimen mukaisesti niitä valmistetaan 88 kappaletta. Numero 8 sopii hyvin kiinalaisille, sillä se merkitsee onnea. Sitä on täytynyt elämässä jonkun verran olla, mikäli yltää tällaiseen autoon.

Aston Martin panostaa Kiinaan toden teolla, sillä se avasi hiljattain Shanghain keskustaan yhtiön suurimman näyttelytilan maailmassa. Dragon 88 -erikoismalli on suunnattu ainoastaan Kiinaan ja sellaisen saa tilattua DBS-, Virage- ja V8 Vantage S -malleista.

Kolme valittavana olevaa ulkoväriä edustavat Kiinan korkeatasoista taidetta ja pitkää historiaa. Sisustuksessa puolestaan käytetään kirkkaita metalleja ja pianon mustaa lakkapintaa. Sisustukseenkin on valittavana kolme väriä. Ametistinpunainen kertoo rikkaudesta, rauhasta ja suojasta. Tulivuorenpunainen puolestaan tarkoittaa lohikäärmeen tulta. Shampanjaan viittaava kulta on valittu osoittamaan lohikäärmeen asemaa ja edustavuutta.

Auton hienoin yksityiskohta on pääntukien brodeeraus, joka on saanut inspiraationsa Pekingissä Beihai-puistossa sijaitsevasta vuonna 1756 rakennetusta yhdeksän lohikäärmeen muurista. Mikäli kuljettaja ei halua kuunnella moottorin laulua, hän voi nauttia B & O:n kaiuttimista tulevasta musiikista.