Pariisin autonäyttelyssä esitellään uudistunut Audi A6-mallisarja muutosten kattaessa myös rajummat S6- ja RS6-mallit.

Audi jatkaa ripeää tahtia malliensa uudistamisessa ja loogisesti A7:n jälkeen ovat vuorossa numeroa pienemmät mallit. Koko A6-mallisarjan keula saa vähän muutetun ilmeen, minkä lisäksi eroa nykyiseen on sivuhelmoissa, takavaloissa ja pakoputkien ulostuloissa. Lisävarustelistalta löytyvät nyt myös LED- ja Matrix LED -ajovalot suurempien ja kalliimpien mallien tapaan.

Tärkein muutos on tapahtunut konepellin alla, sillä kaikki moottorit täyttävät nyt Euro 6 -määräykset. Moottoreita, vaihteistoja ja auton ominaisuuksia on hiottu niin, että kulutukset ja hiilidioksidipäästöt ovat pudonneet jopa 22 prosenttia. Muiden Audi-mallien tapaan erityisen taloudelliset mallit ovat saaneet ultra-lisänimen.

Uusi 7-vaihteinen S tronic kaksoiskytkinautomaatti korvaa etuvetoisissa käytetyn portaattomasti toimineen multironic-automaattivaihteiston. Kaikki Suomeen tuotavat Audi A6:t on varustettu joko kaksoiskytkin- tai automaattivaihteistolla. Vakiovarusteisiin kuuluu myös Audi drive select, jolla voi säätää mm. ohjausta, moottorin vastaavuutta kaasupolkimen liikkeisiin ja vaihteiston toimintaa.

Uudistuneiden Audi A6 -mallien Suomen hinnat ilmoitetaan syys-lokakuussa, jolloin alkaa myös niiden ennakkomyynti. Ensimmäiset autot saapuvat maahamme ennen vuoden vaihdetta.