Frankfurtin autonäyttelyssä esitellään uudistunut Audi A8, josta on lähetetty ensimmäinen tiiserikuva.

Vaikka Audi puhuu uudesta A8-mallista, todellisuudessa kyseessä on vain jonkun verran uudistunut auto. Joka tapauksessa Audille tuli kiire päivittää autoaan, sillä arkkivihollisista Mercedes-Benz esitteli toukokuussa täysin uuden S-luokan ja BMW näyttänee Frankfurtissa tulevan 7-sarjan konseptimallina.

Audilla on heittää peliin jotakin aivan omaperäistä, sillä A8:aan tulee vakiovarusteeksi aivan uudentyyppiset Audi Matrix LED-valot. Niissä LEDit on jaettu moniin yksittäisiin pieniin diodeihin, jotka toimivat sarjaan yhdistettyjen linssien ja heijastimien kanssa. Tilanteen mukaan ne on kytketty toimimaan tai pois toiminnasta tai himmennetty yksittäin. Audin mukaan uudella järjestelmällä saadaan lisää valotehoa.

Tärkein ero kilpailijoiden järjestelmiin, joissa valokeila lasketaan alas vastaantulijan kohdalla, on Audin mukaan tehokkuus. Audin järjestelmä sammuttaa sen osan valosta, joka osoittaisi vastaantulijaan, mutta pitää kaukovalot kytkettynä kaikissa muissa umpion osissa. Lisäksi järjestelmässä on turvallisuutta lisäävä pimeänäkötoimintoon yhdistetty toiminto, joka väläyttää erillistä LEDiä kolme kertaa nähdessään jalankulkijan kriittisellä alueella varoittaen niin kuljettajaa kuin jalankulkijaa.