Ingolstadtissa Audin pääkonttorissa on seurattu suurella mielenkiinnolla, miten Daimler on menestynyt Mercedes-Maybachin kanssa. Daimler elvytti Maybachin vuonna 1997 uudeksi erittäin ylelliseksi merkiksi kilpailemaan Bentleyn ja Rolls-Roycen kanssa.

Menestys ei ollut odotetun kaltainen, ja tuotanto lopetettiin vuonna 2013. Sen jälkeen Daimler alkoi valmistaa Mercedes-Maybachia, joka on Mercedes-Benzin S-sarjan ylellisempi vaihtoehto. Se on menestynyt varsin hyvin etenkin Kiinassa.

Audin merkissä on neljä rengasta, jotka tulevat Auto Unionin neljästä merkistä. Yksi renkaista kuvaa Horchia, joka oli tuotannossa vuodesta 1904 vuoteen 1932. Erittäin ylellisiä autoja valmistanut yhtiö ajautui konkurssiin 1930-luvun alun suuressa lamassa. Horch liittyy sikäli läheisesti Audiin, että liikemies August Horch perusti vuonna 1910 Audin. Nimi on hänen etunimensä latinalaisessa muodossa.

Nyt Audi pohtii Mercedes-Maybachin menestyksen takia hyvin vakavasti Horchin tuloa takaisin markkinoille. Ideana on tehdä Audi A8:sta vielä nykyistä ylellisempi vaihtoehto. Uuden auton nimi saattaa olla Audi A8 Horch tai vain yksinkertaisesti Horch. Koska päätöstä asiasta ei vielä ole tehty, ei myöskään auton nimeä ole lyöty lukkoon.

Mikäli projektille näytetään vihreää valoa, Horch esitellään parin kolmen vuoden kuluttua A8:n uudistuksen yhteydessä.

Horchissa säilytettäisiin A8:n muodot pääpiirteissään, mutta se koriteltaisiin Horchin logolla, uusilla vanteilla ja vastaavilla yksityiskohdilla. Moottorina autossa olisivat W12- ja V8-bensiiniturbot. Jos auto esitellään ja siitä tulee suosittu, voitaisiin Horcheja tehdä myös muista Audin malleista.