Audin pääjohtaja Rupert Stadler haluaa kasvattaa nopeasti malliston nykyisestä 49:stä kuuteenkymmeneen.

Tänä vuonna Audi toimitti ensimmäisen kerran asiakkailleen yli 1,5 miljoonaa autoa, kaksi vuotta nopeammin kuin alun perin oli suunniteltu. Kymmenessä vuodessa saksalaisvalmistaja on kaksinkertaistanut myyntinsä. Kasvua ei ole kuitenkaan tarkoitus pysäyttää, vaan pikemminkin nopeuttaa esittelemällä runsaasti uusia malleja.

Saksalaisten kilpailijoidensa tapaan myös Audi haluaa täyttää markkinoiden kaikki aukot uusilla malleilla. Varsinkin erikokoisten katumaasturien kysynnän uskotaan kasvavan myös tulevina vuosina. Audi on jo ilmoittanut esittelevänsä Q1:n vuonna 2016. Sen lisäksi ovat tulossa myös Q2, Q4, A6 ja Q8.

Malliston huipulle esitellään A9, joka voi olla kookas coupé tai pienempien mallisarjojen (A4 ja A6) tyylinen Allroad sedan. Stadler suunnittelee A9:stä kilpailijaa Porsche Panameralle. Sen lisäksi hän haluaa A8-mallisarjaaan vielä nykyisiäkin rajumman RS8:n.

Vaikka Audi ei ole vielä esitellyt Q2-mallisarjaa, se rekisteröi itselleen jo SQ2-mallimerkinnän eli tehokkaan version Q2:sta samaan tapaan kuin SQ5. Lisäksi Audi rekisteröi mallimerkinnät SQ4, Q9 ja f-tron. Viime mainittu viittaa siihen, että tulevaisuudessa markkinoille tulee Audin valmistama polttokennoauto.