Jotkut automallit ovat aina olleet enemmän miesten ja toiset naisten mieleen. Mutta pääsääntöisesti autot on kuitenkin suunniteltu molemmille sukupuolille sopiviksi. Näin siis ainakin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Japanissa on valtava määrä erikoismalleja, jotka on suunniteltu pienille kohderyhmille. Esimerkiksi Mitsubishi Miragen Hello Kitty Editionin ostajat olivat luultavasti lähes poikkeuksetta naisia. Nyt on esitelty Daihatsu Move Canbus, jonka värit ja yksityskohdat kertovat selkeästi, kumpaa sukupuolta varten auto on suunniteltu.

Värit ja yksityskohdat kertovat selkeästi, kumpaa sukupuolta varten auto on suunniteltu.

Uutuus kuuluu miniautojen joukkoon eli Kei-luokkaan, missä korin ja moottorin kokoa on rajoitettu. Nykyisen Daihatsu Moven muodot loi italialainen Giorgetto Giugiaro, mutta Canbusissa on enemmän retro-henkeä. Sen linjoista voi löytää helposti hippikauden Volkswagen Kleinbusin piirteitä.

Pikkubussi on kutistettu lain vaatimaan 3,4 metrin pituuteen ja 1,5 metrin leveyteen. Korkeutta saa olla reilusti, mikä on auttanut tilankäytössä. Edessä on normaalit saranoidut ovet ja takana liukuovet. Moottori on rajoitettu 0,66-litraiseksi ja ainoa vaihtoehto vaihteistoksi on automaatti.