Täältä löydät uusimmat Tekniikan Maailman laajat koeajojutut ja -videot. Päivitämme sivua aina, kun uusia koeajoja ilmestyy.

Lyhyempiä Ajettua-koeajojamme löydät täältä.


Citroën C3 PureTech 82 Feel

Parhaat puolet tulevat esiin kaupungissa, ja huonoimmat ovat enemmän esillä maantieajossa. Väriyhdistelmillä leikittely tuo oman viihdykkeen, kuten myös hauska muotoilu. (TM 8/2017)


Renault Grand Scenic dCi 160 EDC6 Bose


Renault Grand Scenic on hiton kivan näköinen auto, mikä jo pelkästään tekee siitä helposti haluttavan. Myös voimalinja toimii tyylikkään huomaamattomasti, ja voimaakin on riittävästi normaaliin käyttöön. (TM 7/2017)


BMW 520d A xDrive Business Sedan

”Uutta 5-sarjaa havitellessa on syytä jättää pelivaraa lisävarusteille, jolloin autoilusta voi tehdä päivittäistä hemmottelua. On kuitenkin tiedettävä, mikä on varusteen vaikutus.” (TM 6/2017).


Škoda Kodiaq 2,0 TDI 4×4 Exclusive A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Škoda Kodiaq ei tuota pettymystä miltään osin. (…) Konsernin sisarmallit ovat tasoittaneet tietä jo monen vuoden ajan, mitä Kodiaq voi käyttää häikäilemättömästi hyväkseen.” (TM 5/2017).


Toyota C-HR 1,2T AWD Premium Business Multidrive S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Toyota C-HR:n uutuusarvo ja rohkeus perustuvat sen ulkonäköön. (…) Etenkin taajama-ajossa moottorin ja portaattoman automaatin yhteistyö on vikkelää.” (TM 4/2017).


Hyundai Ioniq Hybrid DCT Style

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Hyundai Ioniq tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon hybridiautojen luokassa. (…) Hyundai Ioniq on tehty varta vasten uusien käyttövoimien edustajaksi. Sen kolmikantaiseen lähestymiseen kuuluvat sähköavusteiset tai -käyttöiset versiot tärkeimmistä voimalinjatyypeistä.” (TM 3/2017).


Peugeot 3008 Allure Puretech 130

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Peugeot 3008 on uusi ja kiinnostava vaihtoehto suositussa etuvetoisten katumaastureiden luokassa, jossa kilpailu on kovaa. (…) Tilat ovat kilpailukykyiset, mutta eivät ylivoimaiset. Sama pätee suorituskykyyn.” (TM 2/2017).


Tesla Model X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Tesla Model X on hyvä auto, joka kiehtoo monia, mutta kokonaisuus ontuu. (…) Auto on tulen lailla hyvä renki, mutta huono isäntä.” (TM 1/2017).


Renault Mégane Sport Tourer TCe 130 Bose

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Mégane on esteettisesti toimiva ja moderni luomus, jonka muotoilu saa auton tuntumaan oikeasti uudelta. (…) Moottori on koeajoautomme heikoin lenkki, mutta onneksi listalla on myös GT-malli ja diesel.” (TM 23/2016).


Ford Ecosport 1.0 Ecoboost Titanium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Auton ikääntynyt olemus näkyy monessa kohtaa ja korkeampi maavara on pilattu avoimella pohjalla. (…) Moottorin voimavarat riittävät arkiajoon, joskin vain juuri ja juuri.” (TM 22/2016).


Kia Optima PHEV


 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Optima PHEV on pätevä lataushybridi. (…) Optima toimii isoksi autoksi varsin taloudellisesti.” (TM 21/2016).


Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel A Super

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Alfa Giulia selviytyy syväluotauksesta asiallisin taputuksin. (…) Ajettavuus vaatii hetken sisäistämisen, jonka jälkeen se on huippuluokkaa.” (TM 20/2016).