Viikon kuluttua käynnistyy rallin MM-sarja Monte Carlossa, missä on mukana pitkän tauon jälkeen myös Toyota uudella Yaris WRC:llä. Japanilaiset haluavat luoda läheisemmän linkin ralliauton ja siviilimaailman välille. Sen takia Yaris-mallisarja kasvaa uudella urheilullisella vaihtoehdolla.

Maaliskuussa Geneven autonäyttelyssä esitellään uusi kolmeovinen, vielä nimeämätön Yaris-malli. Sen konepellin alta löytyy 155 kilowattia kehittävä moottori. Tuon enempää tietoa Toyota ei vielä tässä vaiheessa anna. Voimme olettaa, että moottori on ahdettu ja luultavasti 1,6-litrainen.

Varsinkin takaa uusi sportti-Yaris eroaa melkoisesti nykymallista. On hyvin mahdollista, että myös kesympiin Yariksiin tehdään pieni nuorennusleikkaus, jonka yhteydessä takavalot kasvavat.

Toyota muistuttaa tiedotteessaan olevansa ainoa valmistaja, joka tarjoaa hybridin pikkuautoissa. Se onkin noussut merkittäväksi tekijäksi, sillä Yaris Hybridin osuus koko mallisarjan myynnistä oli viime vuonna Suomessa yli 36 prosenttia.