Yksi varma kevään merkki on Tekniikan Maailma autovertailukauden alkaminen. Kevään ensimmäisessä vertailussa on mukana seitsemän alemman keskiluokan kilpailijaa. Vertailu on ollut käynnissä vasta kaksi…

Tilaa ja lue tämä artikkeli

sekä vaikka kaikki TM:t vuodesta 1953 alkaen.

TilaaKirjaudu

Tekniikan maailma

Keskustelu

Pääset kommentoimaan juttua kun olet kirjautunut.

Rekisteröidy

9 vastausta artikkeliin “Valmiina, paikoillanne, vertailkaa! – Tästä alkaa TM:n autovertailukausi 2016”

 1. Manual sanoo:

  Olen huomannut, että kehä kolmosen ulkopuolella syntyneet sanovat lähes poikkeuksetta ”valmiit, paikoillanne…”, kun sisäpuolella syntyneet sanovat sen oikein.

 2. Eero sanoo:

  Jep, pitää paikkansa. LOL

 3. Autotohtori-71 sanoo:

  TM testissä taas VW Golf voittaa, vaikka automalli on hemmetin tylsä ja harmaa! Aina vedotaan johonkin ääritilannekäyttäytymiseen ja takapenkin jalkatilaan. Tosiasia on, että 308 on tässä kokoluokassa eniten autoilun suhteen intohimoa aiheuttavin. Suomessa on alhaiset nopeusrajoitukset, joten auton ei tarvitse olla parhaiten ohjattavissa, mutta silti 308 on pienellä ohjauspyörällä tosi kiva ajaa ja kurvailla. Ja jos tarvitaan jalkatilaa takapenkille, silloin hankitaan tila-auto!! 308:ssa on otettu huomioon iso tavaratila, joka on oleellisempi asia. Myös uusi Megane menee innovaatioissaan kevyesti Golfin edelle! On lähinnä naurettavaa seurata, kun Golfin seuraavassa mallissa on (matkittu/kopioitu) tulossa isoa kosketusnäyttöä, moniväristä tunnelmavalaistusta jne., jonka Renault on luonut ja uskaltanut tuoda ensimmäisenä markkinoille! Jos TM asettaa VilunkiaWagenin taas 1.sijalle, niin lopetan tämän kuppasen lehden tilauksen lopullisesti…kunhan olen ensin selannut vanhat vuosikerrat läpi sähköisessä arkistossa!

 4. Ajattelija2015 sanoo:

  On se niin väärin, kun autoja ei testata Autotohtorin kriteereillä. Jos takajalkatilaa tarvitsevat hankkivat tila-auton, niin eikö takatilaa tarvitsevat osta farmarin? Joten takakoppaa ei siis saa arvioida?

  Tämä on hienoa, kun itkupotkuraivarit alkavat jo ennen testejä. 🙂

 5. mullapa on vw sanoo:

  Olet oikeassa Manual. Suurimmassa osassa (kehä kolmosen ulkopuolista) maailmaa sanotaan ”ready, set, go” tai ”ready, steady, go”, joten kehä kolmosen ulkopuolinen sivistymättömyys jatkuu myös maamme rajojen ulkopuolelle.

 6. Esa sanoo:

  Minä olen pitkäkoipisena ihmetellyt tuota kuskin penkin säätövaraa. Mikä järki on tehdä ne kiskot muutaman sentin liian lyhyiksi jotta takatilat säilyisi?
  Voihan sen siihen kärsimysasentoon sitten vetää jos siellä takana sattuu joku isompi istumaan. Tarvitseeko sen vara olla sielä koko auton eliniän.
  Kertokaa tyhmälle!

 7. Esa sanoo:

  Ps.
  Uudessa Cliossa, vaikka on pieni auto, ja tässä uudessa Meganessa tätä typeryyttä ei ole.
  Mahtuu pitkäkin kuski ajamaan.

 8. Kari sanoo:

  Koskas tämä tulee lehteen? Vai onko mennyt ihan ohi?

 9. Joonas Gustavsson sanoo:

  Vertailu on julkaistu TM numerossa 10/2016.

Vastaa